SHOWROOM

Besök gärna mitt showroom på Läroverksgatan 7 i Linköping. Lokalen ligger precis intill Domkyrkan i anrika Hemslöjdsgården med både butik, hantverksutbildning, café och konferens. I mitt showroom ges möjligheten att känna, klämma och köpa de produkter som jag har i web-butiken och ställa frågor. Kika gärna på filmen intill så får de se mera!

ÖPPET TORSDAGAR KL 12-18, eller efter överenskommelse. OBS! Sommarstängt i juli och augusti. Under denna tid har jag istället pop-up butik i hemslöjdsbutiken alldeles intill.

Hitta Hit

TRÄ talks

Under ett "TRÄ talks" inspireras deltagarna kring trä. Trä som ett framtidens material. Under lättsamma förhållanden delges träkunskap samtidigt som man ges möjligheten att titta och känna på nya trämaterial såsom nanocellusa, forest foam, furfurylerat trä mm. Självklart berättar jag också om Just Wood, och hur just jag jobbar med trä. Till detta serveras bubbel och trädnötter. Ett "TRÄ talks" är ett event som passar det medvetna företaget, föreningen eller tjejgänget! Plats finns för ca 10 personer. För mer information maila eller ring. Se kontaktuppgifter i sidfot.

Workshop

Är du kreativ och vill pyssla med trä och träsmycken? Kontakta då mig så hittar vi en lösning för just dig. I april får jag min nya lasermaskin levererad vilket ger stora möjligheter till givande workshops där möjligheten till kundunika laserdetaljer är stora.