SHOWROOM

Besök gärna mitt showroom på vackra Läroverksgatan 7 i Linköping. Lokalen ligger precis intill Domkyrkan i anrika Hemslöjdsgården med både butik, hantverksutbildning, café och konferens. I mitt showroom ges möjligheten att köpa de produkter som jag har i web-butiken och ställa frågor.

ÖPPET TORSDAGAR KL 12-18, eller efter överenskommelse.

Wood Party

Under ett "Wood Party" inspireras deltagarna kring trä. Trä som ett framtidens material. Under lättsamma förhållanden delges träkunskap samtidigt som man ges möjligheten att titta och känna på nya trämaterial såsom nanocellusa, forest foam, furfurylerat trä mm. Självklart berättar jag också om Just Wood, och hur just jag jobbar med trä. Till detta serveras bubbel och trädnötter. Ett "Wood Party" är ett event som passar det medvetna företaget, föreningen eller tjejgänget! Plats finns för ca 10 personer. För mer information maila eller ring. Se kontaktuppgifter i sidfot.

Workshop

Är du kreativ och vill pyssla med trä och träsmycken? Kontakta då mig så hittar vi en lösning för just dig. I juli får jag min nya lasermaskin levererad vilket ger stora möjligheter till givande workshops där möjligheten till kundunika laserdetaljer är stora.

Hitta Hit