2019 - TOP NINE ... och lite till!

Top nine 2019

Reportage i Dagens Industri
Designtorget - ny återförsäljare!
Lådcykeln rullar in på mässa
Slowfashion på The Lobby i Sthlm
Årets inköp - en gammal ambulans...
Jag ställer ut på Formex
Nya hemsidan klar!
Specialorder till Nobelmuséet
Nya studion klar!

Ytterligare saker som hänt under året:
Uppstart permanent shop-in-shop i hemslöjdsbutiken.
Kurser: Slöjd- och Snickeri, Design- och mönsterkonstruktion samt kvällskurs med Kvinnfolk.
Föreläsningar: Cirkulära Affärer, Trollska skogen, Smålands Museum m.m.
Resa till Estland, Ryssland och Finland för att besöka nya samarbetspartners.
Arbetsträning med Jessica.
Praktik med Hanna.
Utställning Wunderbaum.
Mässa EkoReko.
Invald i Svensk Form Östs styrelse.

Men störst av allt detta år är att jag sagt upp mig från min fasta anställning på Linköpings Universitet. Nu jobbar jag där på timmar, ca 10%. På så sätt kan jag fokusera mer på att utveckla företaget, men också få lite tid över till mig och familjen. Denna höst har därför känts extra bra och jag går in i 2020 utan att för en gångs skull vara helt slutkörd. En mycket bra början med andra ord!


Share this post


Leave a comment

Note, comments must be approved before they are published