2020 - TOP NINE

Ja år 2020 blev annorlunda på många sätt. Trots pågående pandemi så kan jag ändå konstatera att detta år har varit bra för mig. Jag behövde lite av en paus. Som alltid så har det ändå hänt en hel del. Här är ett urval:
- Krönika ”Vadå Trätrosa?!” publicerad i tidningen BioEkonomi. En fantastisk möjlighet att få nå ut till en bredare publik och berätta om min affärsidé och försöka bygga upp en stolthet kring våra svenska träprodukter.
- "Träkyrkan”, min egen träverkstad börjar bli klar. Jag har byggt om vårt gamla oisolerade förråd och fixat nytt golv, tak, väggar, fönster och dörrar. Visionen är en varm, ombonad och välkomnande träverkstad.
- Laserskurna nyckelringar. Jag har haft flera specialbeställningar på laserskurna produkter detta år. Det är verkligen något jag gillar och som passar min verksamhet.
- Utbyggnad av befintligt förråd. Ny studio och sov-loft. Vi bygger inte bara om utan vi bygger också ut det gamla förrådet. Tyvärr döljer vi vår Mr Uggla (bor på Ugglegatan) men jag har löst det på ett bra sätt…
- Nya återförsäljare: GK Design & Inredning, Viktor Lenper Design, Helenas Hållbara, Skott&Skott mm. Är så glad och tacksam för alla kunder och återförsäljare som gillar vad jag gör!
- Hämtade nytagen näver hos denna goa kille Felix Barck (passande namn!) i somras. Den kommer delvis att användas till en folkdräkt som vi skall göra helt i trä under våren…!
- Minns ni mitt galna köp 2019? Nu har siren och bår tagits bort och nytt golv och säng byggts. Jag skulle ha åkt till Österrike på konferens i våras, Forests in Women´s Hand, men den ställdes in. Det fick bli semester med familjen istället.
- Nytt bokföringsprogram och ny bokföringskonsult. Nu har jag inte ont i magen över bokföringen längre. Tack Erika!
- Dessa färgpytsar symboliserar den kreativitet som jag lagt på mitt privata byggprojekt detta år. Detta har jag velat göra sedan vi flyttade in för 9 år sedan, men jag har inte haft tid. Äntligen blev det av!

Share this post


Leave a comment

Note, comments must be approved before they are published