UTSTÄLLNING

Sedan i februari finns också en utställning i Just Woods lokaler, närmare bestämt i skattkammaren, trälagret. Här kommer både hantverkare, företag och föreningar som arbetar med trä på ett eller annat sätt att få chansen att visa deras sätt att förädla vår fantastiska råvara. Kombinationen med trälagret och utställningen som visar hur träråvaran kan förädlas på olika sätt hoppas jag blir ett fint komplement till min butik och verkstad. 

Pågående utställning: "Kanevads sista skatter"

Kom och ta chansen att för en sista gång titta på/köpa Kanevads kvarvarande konst i min nya utställningslokal. Här finns en blandad kompott av konstverk tillverkade främst av Håkan Jansson, som också berättar lite om sitt hantverk.

Utställningen visas t o m 30/6.

 

 

Kommande utställning: "Intarsia idag" 

 

Utställningen “Intarsia idag” består av tavlor i intarsiateknik som visar på möjligheterna att använda en traditionell hantverksteknik för att skapa konstverk idag. Materialet och tekniken har stor betydelse, de olika fanérens respektive egenskaper skapar nya effekter och utmanar tekniken.

Klara Knutsson är konsthantverkare och arbetar i tekniken intarsia. Hon är utbildad möbelsnickare med gesällbrev från Malmstens, Linköpings universitet. Hennes verk har hittills bland annat synts på Liljevalchs vårsalong och i vandringsutställningen Ung Svensk Form 2022.

Utställningen visas under perioden 1/7-14/8.
Vernissage 1/7 kl 14.00.

Kika gärna även på Klaras hemsida: 
klaraknutsson.com 
instagram.com/av_klara